Jakie kupujecie środki do dezynfekcji dla przedsiębiorców? Wiem, że pod tym względem rynek oferuje bardzo wiele, ale nie wszystkie produkty spełniają swoje funkcje, o czym często sam się przekonuję. Wy na pewno też, prawda?
Dezynfekcja w firmie
Chcesz opowiedzieć o swojej działalności gospodarczej? Może jest coś, co chciałbyś wyjaśnić? Zapraszamy do tego działu.
- Błażej_95
Dezynfekcja w firmie
Witam 
Jakie kupujecie środki do dezynfekcji dla przedsiębiorców? Wiem, że pod tym względem rynek oferuje bardzo wiele, ale nie wszystkie produkty spełniają swoje funkcje, o czym często sam się przekonuję. Wy na pewno też, prawda?
-
ingh
Re: Dezynfekcja w firmie
Post autor: ingh »
U nas dezynfekcje się skórę, powierzchnie i narzędzia. Bardzo się przykładamy do tego, by zachować wszystkie standardy bezpieczeństwa, do tego pracujemy w maseczkach. Tego typu środki kupujemy w hurtowni LIMEDIC: https://limedic.pl/dezynfekcja Ich oferta jest szeroka, mają wiele różnych produktów wysokiej jakości, które doskonale nam się sprawdzają, a korzystamy z nich dosłownie codziennie. Uznaliśmy, że będziemy także zaopatrywać naszych pracowników w jednorazowe maseczki i ten system nam się sprawdza.
zte grand x in wyłącza się
zte grand x in wyłącza się
Przejdź do
- Forum
- ↳ Finanse
- ↳ Inne wątki
- ↳ Lokale usługowe
- ↳ Moja firma
- ↳ Podatki
- ↳ Porady
- ↳ Prawo
- ↳ Reklama i sprzedaż